LIVRARE PRODUSE

Livrarea produselor

Termenul de livrare incepe  de la 24 ore la 4 zile lucratoarei. Aceste termene sunt valabile pentru produsele aflate in stoc.

In cca 24h de la efectuarea comenzii, un operator al companiei noastre, va va contacta prin telefon sau email, pentru confirmare.

Plata produselor comandate de pe valahiatools.ro se realizeaza in RON (la valoarea din momentul efectuarii comenzii), prin metoda aleasa in momentul plasarii comenzii.

Produsele sunt livrate prin firma de curierat rapid Urgent Curier  cu taxare pe kg incepand de la 14,5 Ron.

Comanda peste 2000 Ron Transportul este Gratuit.

 

Livrarea produselor achitate prin card bancar

Livrarea comenzilor achitate prin card bancar se va face după confirmarea de către sistemul bancar.

Livrarea comenzilor achitate prin transfer bancar se va realiza în urmatoarea zi lucrătoare după încasarea banilor.

În cazul în care comanda ta este făcută până în ora 15, livrarea comenzii va fi făcută prin Urgent Curier si va ajunge la tine în următoarea zi lucrătoare.

În cazul în care comanda se face după ora 15, livrarea acesteia se va face în a doua zi lucrătoare după înregistrarea comenzii.

 

In cazul puţin probabil ale unor probleme privind conţinutul unor colete, aceste menţiuni se vor semnala în momentul livrării refuzându-se primirea şi plata coletului.

Dupa semnarea de primire, orice alte reclamaţii ulterioare, în legatura cu acest aspect, vor fi nule.

Pentru orice alte nelămuriri privind întârzierea coletelor, ne poți suna la numărul de telefon 0751503652 /0744699048 sau ne poti trimite un email la office@valahiatools.ro