Ruris
Total
Yato
Rotakt
O'MAC

Atomizor RURIS A109S

RURIS

GENERATOR BLADE INDUSTRIAL 8300

TOTAL

Noutati

Produse adaugate recent

Recomandarile noastre

Cele mai vandute produse

Reduceri

Produse la oferta

There is no product

Despre noi

Societatea S.C.VALAHIA EXIM SRL a fost înfiinata in data de 30.03.1994 ,comercializeaza o gama diversa de UTILAJE  pentru agricultura ,  motocultoare , motosape , motopompe , motocositori , motocoase , generatoare , marcile   RURIS , ROTAKT , HECHT , O-MAC , STIGA , scule pentru prelucrat lemn, organe de asamblare, scule si dispozitive pentru service auto, unelte si scule pentru casa si gradina, scule si unelte folosite in constructii,scule si unelte pentru mecanici si electricieni, scule si unelte pneumatice,instrumente de masurat, produse chimice intretinere auto,unelte si scule pentru agricultura si zootehnie  , si multe alte produse necesare oricaror meseriasi, marcile YATO ,TOTAL , FFGRUP , AKO  , etc. 

Localizata în judetul Bistrita-Nasaud, orasul Bistrita, societatea noastra este distribuitor autorizat al produselor mentionate.

Pentru o prezentare optima a produselor si o asistenta complexa, societatea Valahia  are deschis in Bistrita un magazin de prezentare si vinzare a produselor, si SERVICE AUTORIZAT unde va asteapta un personal tanar si bine instruit.

Calitatea nu este o coincidenta! Toate produsele noastre sunt conform standardelor internationale ISO 9001 ale uniunii europene.De asemenea detinem certificatele de calitate si conformitate ale acestor produse date de producator si eliberate de catre institutiile abilitate.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre sunteti asteptati in magazinele noastre din Bistrita str.INFRATIRII .nr.11A  (VIS A VIS DE GARA BISTRITA)

Relatii la telefon 0744.699.048/ 0751.503.652